Kofferbridge Kofferbridge
Kofferbridgemaarssen.nl
(een activiteit van Bridgeclub de Vechtstreek)


kofferbridgemaarssen.nl  stelt iedere bridger in de gelegenheid met 4 personen 24 bridgespellen te spelen in de thuissituatie. De spellen zitten in een koffer waarin ook een tafelblad aanwezig is. Er zijn 25 koffers in omloop.

In elk spelmapje bevindt zich een enveloppe met een scorebriefje. U opent de enveloppe nadat u het spel heeft gespeeld en vult uw resultaten in op het scorebriefje. Tijdens het schrijven kunt u vergelijken met de resultaten van andere bridgers, die de koffer al eerder hebben gespeeld. Soms krijgt u een koffer mee, die nog niet eerder is gespeeld. Helaas, dan heeft u geen vergelijking. Bridgers die na u komen, vinden het prettig als u ook de "spelinfo" invult. Op de achterkant vindt u de spelverdeling en een indicatie van de mogelijke contracten.

Na 12x spelen wordt de uitslag van de koffer berekend. Alle uitslagen worden op deze website gepubliceerd en een jaar bewaard. Komt uw naam voor in een van de nieuw gepubliceerde uitslagen, dan u ontvangt daarvan een bericht per e-mail (mits dat bij ons bekend is). Nadat de uitslag is berekend, wordt de koffer gevuld met 24 nieuwe spellen en weer in omloop gebracht.
Bij iedere kofferuitslag worden 2 flessen wijn uitgereikt, de winnaars kunnen hun wijnprijs ophalen bij het uitgiftepunt waar de koffer is gehuurd.

De huurprijs van een koffer bedraagt € 2,50. Er zijn 3 uitgiftepunten in Maarssen, maar ook als u niet in Maarssen woont, bent u bij ons van harte welkom. Voor elk uitgiftepunt is een bestelformulier beschikbaar. Wilt u niet bestellen maar gewoon een algemene vraag stellen, belt u dan gerust naar een van de uitgifte adressen of gebruik het contactformulier. Brengt u de koffer na het spelen a.u.b. binnen 3 dagen terug?

Veel plezier met het spelen van bridge met behulp van een koffer.

Lees ook:
 kofferbridgereglement 
 beheer van persoonsgegevens